Donaties

“Herdenken - Verbinden - Vieren - Inspireren”

Dat is het motto van onze Stichting.

Jaarlijks organiseren wij de Indie-Herdenking Breda op 15 augustus. Dan gedenken we het einde van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië. We herdenken alle mannen, vrouwen en kinderen die zijn gestorven onder de Japanse bezetting en de Bersiap-periode in Nederlands-Indië. En we staan stil bij al die mensen waarvan het leven is getekend door deze periode. 

De Stichting organiseert ook activiteiten om Indisch Erfgoed te behouden en over te dragen. Het Indisch Museum ”Selamanya di dalem hatiku” speelt daarin een cruciale rol. Daarnaast verzorgen wij gastlessen en lezingen over Nederlands-Indie. 

Wilt u ons helpen? Word dan Vriend van Arjati en doe jaarlijks een donatie.

Tijdelijke actie

Doneert u meer dan €25 dan ontvangt u tijdelijk de Jubileumuitgave van de Stichting Arjati, 10 jaar herdenken bij het Indie-monument in Breda, door Sammy van Lieshout (zolang de voorraad strekt).

Ik word Vriend van Arjati

 
Bedrag € 25,00

 

 

Door via dit formulier te doneren, geeft u toestemming aan de Stichting Arjati voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank om eenmaal per jaar uw bijdrage van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden).

De Stichting Arjati legt uw gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om u te informeren over onze activiteiten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen kunt u zich via de link onderaan elke mail uitschrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan geen e-mails meer.

Aantal Vrienden van Arjati
0

Als dank voor uw steun

Dankzij uw steun kunnen wij de Indie-Herdenking blijven organiseren, het Indisch Museum onderhouden en uitbreiden en alle andere activiteiten blijven aanbieden.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Als Vriend van Arjati ontvangt u enkele malen per jaar de nieuwsbrief.
  • Als Vriend van Arjati bent u altijd tijdig op de hoogte van het programma van de Stichting.
  • Als dank ontvangt u de Jubileumuitgave Stichting Arjati, 10 jaar herdenken bij het Indie-monument in Breda, door Sammy van Lieshout.

Liever een eenmalige gift?

Doet u liever een eenmalige gift? Klik dan hier

Wilt u ons als bedrijf ondersteunen?

Neem dan contact op met de penningmeester om te verkennen hoe we kunnen samenwerken.

Steun Stichting Arjati
Laatste nieuws
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management