Nog 2 nachtjes slapen…

Het is bijna zover. Zaterdag 25 mei aanstaande houden we in het kader van 10 jaar Stichting Arjati ons tweede Brindofestival. Tijdens het Brindofestival staat het Indisch erfgoed – met af en toe een uitstapje naar Molukse – centraal. En dit erfgoed toont zich op verschillende manieren.

Als eerste zullen de welbekende geuren van Indisch en Moluks eten uw zintuigen prikkelen. Als vanzelf wordt u geleid naar het eten en de hapjes, die u in de grote tent – gekoppeld aan Toma – kunt kopen. Ondertussen spelen gedurende de middag en in de vooravond diverse samengestelde bands van bevriende muzikanten, die alle stijlen in de muziek de revue laten passeren.

Vanaf 20.00 uur wordt de avond gevuld door een optreden van de Rocking Teens. Na hun spetterende optreden tijdens de Indische Winter in Mezz, kan het niet anders dan dat zij ook nu voor het nodige vuurwerk zullen zorgen.

Naast muziek, eten en drinken is er nog veel meer te beleven: dans, de Brindoquiz, workshop ketupat, activiteiten voor kinderen, verkoop van Indische snuisteren, 2e hands Indisch boeken en natuurlijk kan Bud Doove met zijn pentekeningen van o.a. schepen waar (Indische) Nederlanders en Molukkers naar Nederland zijn gegaan, niet ontbreken.

 

En last but not least staat Stichting Arjati met een presentatie over 10 jaar Indië herdenking en staan vrijwilligers van Arjati klaar om u iets te vertellen over activiteiten van onder andere het Indisch Museum.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat u meenemen in 10 jaar Stichting Arjati. 

 

Graag tot ziens.

Steun Stichting Arjati
Laatste nieuws
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management