Aankondiging Herdenking 2010

Zondag 15 augustus 2010 organiseert Arjati de jaarlijkse herdenking bij het Indië-monument in de achtertuin van Raffy.  Meer over het programma zult u in de komende maanden via deze website te lezen krijgen. Net als vorig jaar bestaat de mogelijkheid  om tegen een kleine vergoeding de maaltijd te gebruiken.

Het is nog een beetje vroeg, maar toch willen we de jongere generatie vragen of zij bereid zijn om ons te helpen met het opbouwen en afbreken van de tent.  De opbouw is vrijdag de 13e  en het afbreken op maandag de 16e.

Reacties graag via info@arjati.nl

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management