Overdracht een feit

Vrijdag 11 juni jl. presenteerde zich tijdens de Kumpulan Orang Tua Raffy de Stichting Arjati voor de eerste keer in het openbaar. De Werkgroep Indië-herdenking gaf het stokje via de voorzitter Ankie Cordier de Croust door aan de voorzitter Magda Wallenburg van de kersverse nieuwe stichting. In aanwezigheid van vele ouderen werden Ankie Cordier de Croust en Will van de Corput in het zonnetje gezet wegens hun onvermoeibare inzet en het op de kaart zetten van de Indië-herdenking in Breda.

Na het officiële gedeelte ging de muziek van Baudy Henket verder en konden de aanwezigen zich verder laten informeren in persoonlijke gesprekjes met de bestuursleden Stefan Samuels en Freek Kraus. Levendige gesprekken volgden en de website werd enthousiast ontvangen en bekeken. Al met al kan er teruggekeken worden op een fijne en succesvolle middag. De eerstvolgende keer dat Stichting Arjati zich presenteert is tijdens Pasar Raffy 2009 op zaterdag 11 juli.

Steun Stichting Arjati
Laatste nieuws
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management