Presentatie Stichting Arjati

De 3e kumpulan, georganiseerd voor Indische en Molukse ouderen en ouderen die zich op een of andere manier verbonden voelen met de Indische of Molukse gemeenschap, zal op vrijdag 19 juni plaatsvinden in het grand café en aanverwante ruimtes van Woonzorgcentrum Raffy. Ontmoeting staat centraal, maar natuurlijk kan live muziek en een kleine loterij niet ontbreken.U hoeft geen lid te zijn en u hoeft geen entree te betalen. De enige voorwaarde voor deelname is dat u 70+ bent.

Tijdens iedere bijeenkomst staat één thema centraal. Het thema deze keer betreft de jaarlijkse Indië-herdenking op 15 augustus in de achtertuin van Raffy en de organisatie daarachter. Na 8 jaar heeft de werkgroep Indië-herdenking 15 augustus Noord-Brabant West besloten te stoppen, echter niet eerder nadat zij een jongere generatie heeft gevonden om haar takenpakket over te nemen. De nieuwe stichting staat er borg voor dat de herdenking op 15 augustus jaarlijks zal plaatsvinden bij het Indië-monument in de achtertuin van Raffy. Tijdens deze kumpulan zal de werkgroep Indië-herdenking het stokje overdragen aan de nieuwe stichting.

U bent van harte welkom tussen 14.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur bestaat de mogelijkheid om samen de maaltijd te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen 5,25  euro. Voor deze maaltijd dient u zich wel op te geven vóór 12 juni  bij de receptie van Raffy, telefoon 076 – 5225150.

 Adres: Bernard de Wildestraat 400 te Breda.

Steun Stichting Arjati
Laatste nieuws
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management