Molukse filmavond in Filmhuis Breda

Filmhuis Breda

 

Op vrijdag 26 april om 20.00 uur organiseert het Filmhuis Breda een Molukse filmavond met twee ontroerende documentaires van Joost Schrickx. Na afloop geniet je van livemuziek, gebracht door Sonny Rering en Deborah Jacobs.

Hapje eten vooraf? Geniet van een heerlijk driegangenmenu!

In Lief Indië geeft Krontjong muziek aan oude bewoners van een Indisch en Moluks verpleeghuis verloren gewaande herinneringen terug aan hun tijd in Nederlands-Indië en de eerste tijd in Nederland. Het Nederlandse krontjong ensemble Abadi ondersteunt deze herinneringen met een liveoptreden.

In Lagu Lagu – een muzikale missie realiseert de Molukse zangeres Jessica Manuputty in samenwerking met producer Jett Rebel een plaat met authentieke Molukse lagu lagu muziek tegen de stroom in van de Molukse traditie en geschiedenis.

Meer informatie op de website van het Filmhuis Breda.

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management