Uitstel betekent geen afstel

Stichting Arjati had in samenwerking met de Nieuwe Veste, Het Stadsarchief, Boekhandel Kemenade & Hollaers, De Teruggave en Breda Promotions, voor de maand van de geschiedenis, oktober en ook doorlopend naar november, een mooi programma met interactieve events bedacht. Helaas hebben wij maar één event in de maand oktober door kunnen laten gaan.

Wat betreft alle andere activiteiten die hierop volgden, konden wij niet anders dan, in het kader van de aangescherpte maatregelen die vanuit de regering voor de COVID-19 zijn genomen, deze op HOLD te zetten.

Deze activiteiten zijn:
– Zaterdag 17 oktober, Lara Nuberg en Xavier Boot: “Journey of belonging”
– Woensdag 28 oktober, Erik Becking: “Tussen twee vuren”
– Zondag 8 november, Diederik Samwel: “Tropenvader”
– Donderdag 12 november, Kevin Felter: “Kind in Indië”.
– Zondag 22 november, Simone Berger & Armando Ello: “De lange reis van de Pusaka” samen met Shelly Lapré: “Koffers vol herinneringen”
– Zondag 29 november: Shelly Lapré: kennismakingsworkshop “koffers vol herinneringen”.

Iedereen die zich voor één van de activiteiten in de maand oktober en zich op 8 en 12 november hebben opgegeven, hebben wij reeds geïnformeerd. Alle bezoekers die zich voor de activiteiten op 22 november en 29 november hebben opgegeven, zullen wij dit persoonlijk melden.

Via deze mededeling willen wij een ieder die in onze activiteiten geïnteresseerd is, laten weten dat wij het programma dat nu op HOLD staat, meenemen naar een gunstige betere periode in het nieuwe jaar. Volgt u vooral onze website waarin wij u op tijd zullen laten weten wanneer onze activiteiten weer plaats zullen vinden. De schrijvers, performers die op de diverse activiteiten zouden optreden, geven wij op onze website een podium. Zij laten u alvast een beetje zien wie zij zijn en nemen u mee in hun belevingswereld.

Wij hopen dat wij u in het nieuwe jaar als bezoeker van één van onze activiteiten, maar ook van ons Indisch Museum, weer van harte mogen begroeten. Maar voor nu, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management