Blind Wall Indisch Museum

Blind Walls Gallery is hét museum op straat. Internationale kunstenaars werken aan een groeiende collectie muurschilderingen geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van BredStichting Arjati is trots dat ook zij een muurschildering bij het Indisch Museum krijgt. Op 5 augustus is de kunstenares Marije Maria begonnen met de muurschildering en het streven om de muurschildering voor 15 augustus klaar te hebben is gelukt.
De onthulling van deze muurschildering vindt plaats op 14 augustus 2020 om 18:30 uur, locatie Joseph Poelaertstraat 1. Dit alles in het bijzijn van wethouder Jeugd, Onderwijs en Cultuur Marianne de Bie.

De geldende corona richtlijnen gelden ook hier. Mocht u zich niet lekker voelen (koorts, hoesten en/of kortademigheid), dan vragen wij u om niet te komen.

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management