In memoriam de heer Eddy Willemsen

Gisteren, donderdag 16 april, hebben we afscheid genomen van oom Eddy Willemsen. Hij overleed op 8 april in de leeftijd van 92 jaar. Zijn echte naam was Gerardus Eddy en hij werd Wim genoemd. Maar niet door ons. Wij kenden hem als oom Eddy, een veteraan in hart en nieren.

OLD SOLDIER NEVER DIE….

Samen met zijn broer, die niet zijn echte broer was, oom Bert van Hoek, vertegenwoordigde hij Stichting Arjati bij verschillende herdenkingen, gerelateerd aan Nederlands Indië. Of het nou bij Bronbeek was, bij Raffy of bij de Trip van Zoudtlandkazerne in Breda, hij wilde er altijd bij zijn.

Maar niet alleen bij Indië herdenkingen. Eigenlijk was hij overal waar Stichting Arjati aanwezig was. Of het nou Pasar Raffy was, de kumpulans of de Indië herdenking bij het Indië monument bij Raffy, altijd liet hij zijn gezicht zien. En altijd met volle tassen, want hij verwende ons met allerlei zelfgemaakte hapjes.

Tijdens ons 10-jarig lustrumfeest op 9 mei werd oom Eddy in het zonnetje gezet samen met een aantal andere bijzondere mensen en werd hij tot VIP-vrijwilliger benoemd. Wat fijn dat we dit lustrumfeest nog met hem konden vieren.

oom Eddy VIP vrijwilliger

Eigenlijk was oom Eddy mijn beschermengel. En niet alleen die van mij, maar van vele anderen. Hij wilde altijd het beste voor de ander en droeg Stichting Arjati een warm hart toe. Oom Eddy, terima kasih dan selamat jalan.

Magda Wallenburg, voorzitter

Steun Stichting Arjati
Laatste nieuws
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management