Activiteiten in mei op een rij

Het Indisch Museum is inmiddels al een maand officieel geopend.Van dinsdag tot en met vrijdag ontvangen de gastvrouwen en gastheren met veel plezier bezoekers, die volgens het gastenboek tevreden huiswaarts gaan. Sinds kort hebben we op onze website een eigen pagina voor het Indisch Museum. Met deze pagina kunt u informatie over en door het museum gemakkelijker vinden.

Het Indisch Museum is één van de activiteiten die Stichting Arjati organiseert. Graag vraagt zij uw aandacht voor andere activiteiten, die in de maand mei georganiseerd worden.

Dodenherdenking 4 mei 2018

Op vrijdag 4 mei is de landelijke dodenherdenking. In Breda wordt hier jaarlijks aandacht besteed bij het monument De Vlucht in het Valkenberg. Ook Stichting Arjati vindt het van belang dat hierbij stil wordt gestaan. Namens de stichting leggen Dewi en Saya van Hoek een bloemstuk.  Het programma begint om 19.30 uur. Herdenkt u met ons mee?

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Stichting 4 mei Dodenherdenking Breda

Kookworkshop 19 mei 2018

Zaterdag 19 mei is er weer gelegenheid om een heerlijk Indonesisch hoofdgerecht en nagerecht te bereiden. Dit alles onder de bezielende leiding van Ibu Aries Indarsih.

De kookworkshop wordt gehouden in het Indisch Museum aan de J. Poelaertstraat 1 in Breda. De kosten bedragen 10 euro p.p.

Aanmelden via info@arjati.nl.  Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt.

 

Collecte Oranjefonds 23 en 24 mei 2018

 

Woensdag 23 en donderdag 24 mei gaan we weer in Teteringen langs de deuren om geld op te halen. Van het opgehaalde geld mag Stichting Arjati 50% behouden om activiteiten uit te voeren die te maken hebben met het Indisch cultureel erfgoed. De andere 50% besteedt het Oranjefonds aan sociale, lokale  initiatieven; dus aan activiteiten in Breda en omgeving.

Om te collecteren zijn we nog op zoek naar collectanten. Wil jij ons helpen op 23 of 24 mei tussen 17.00 uur – 21.00 uur? Stuur dan een mail naar m.wallenburg@arjati.nl en je ontvangt verdere informatie.

Naast het live collecteren langs de deuren, doet Arjati ook mee met een online collecte. Bij een online collecte kunt u een bedrag storten op de rekening van het Oranjefonds. De helft van dit bedrag wordt gestort op de rekening van Stichting Arjati. Klik op onderstaande foto en lees hoe dit in zijn werk gaat. U kunt dan ook lezen welke tegenprestatie Stichting Arjati voor u in petto heeft.

 

Steun Stichting Arjati
Laatste nieuws
Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Arjati

Jan Willemstraat 9

5103 AD Dongen

info@arjati.nl

Indisch Museum

Joseph Poelaertsstraat 1

4827 EL Breda

indischmuseum@arjati.nl

Volg ons op onze socials

Design en beheer: Banse Project Management